Koulutukset

psykologi selma gaily-luoma

Koulutan ammattilaisia erityisesti itsemurhavaaraan liittyvissä teemoissa. Syvällinen perehtyneisyys aiheeseen mahdollistaa osallistujien tarpeiden mukaan räätälöidyt koulutukset.

Koulutuksissa tiivistän tutkittua tietoa heti työssä hyödynnettävään, käytännönläheiseen muotoon. Tavoitteena on aina ammattilaisen tietojen ja taitojen lisääntymisen lisäksi osallistujien työhyvinvoinnin vahvistuminen. Tässä koulutukset ovat palautteen mukaan myös onnistuneet.

Ota yhteyttä ilmoittautuakseksi tulossa oleviin koulutuksiin tai sopiaksesi tiimillesi tai tapahtumaasi sopivasta! 

Tarjoan myös työnohjausta ammattilaisille erityisesti liittyen itsemurhavaarassa olevien asiakkaiden kanssa työskentelyyn.

AVOIMET koulutukset

Itsemurhavaaran tunnistaminen ja hoitava kohtaaminen -webinaari ammattilaisille

pe 5.3.2021 klo 12-14

Lisätiedot täältä.

Itsemurhavaarassa oleva asiakas ja inhimillinen ammattilainen -etäworkshop

to 22.4.2021 klo 12-16

Lisätiedot täältä.

materiaalia

”Itsemurhaa yrittäneiden kokemukset ammattilaisen apuna”

– katsausartikkeli on vapaasti luettavissa linkin takana. Katsaus ilmestyi Lääkärilehdessä 38/2020.

 

Katso video

Videolta on katseltavissa Opiskelijahyvinvoinnin verkoston koulutuspäivässä Helsingin yliopistolla 18.11.2019 pitämäni puheenvuoro itsemurhavaarassa olevan kohtaamisesta.

Psykologit Yrittäjinä 2020 -tapahtuman teemana oli vaikuttaminen. Minä sain pitää päivän päätteeksi VISIOT-puheenvuoron, jossa esitin kollegoille pyynnön: puretaan stigmaa ja autetaan toisiamme olemaan rohkeasti inhimillisiä ammattilaisinakin. Voit katsella puheenvuoron videolta tai lukea pyynnön täältä.

Mielenterveys tehdään yhdessä.