Koulutukset

psykologi selma gaily-luoma

Koulutan ammattilaisia erityisesti itsemurhavaaraan liittyvissä teemoissa. Syvällinen perehtyneisyys aiheeseen mahdollistaa osallistujien tarpeiden mukaan räätälöidyt koulutukset.

Koulutuksissa tiivistän tutkittua tietoa heti työssä hyödynnettävään, käytännönläheiseen muotoon. Tavoitteena on aina ammattilaisen tietojen ja taitojen lisääntymisen lisäksi osallistujien työhyvinvoinnin vahvistuminen. Tässä koulutukset ovat palautteen mukaan myös onnistuneet.

Ota yhteyttä ilmoittautuaksesi tulossa oleviin koulutuksiin tai sopiaksesi tiimillesi tai tapahtumaasi sopivasta! 

Tarjoan myös työnohjausta ammattilaisille erityisesti liittyen itsemurhavaarassa olevien asiakkaiden kanssa työskentelyyn.

AVOIMET koulutukset

Tällä hetkellä ei ole aikataulutettuna avoimia koulutuksia. Koulutustoiveissa voit kuitenkin ottaa yhteyttä selma@mielenterveydeksi.fi.

Alta löydät nostoja aiempien koulutusten palautteista sekä puheenvuoroistani itsetuhoisuuteen ja mielenterveystyöhön liittyen.

materiaalia

Kuinka yleisiä itsetuhoiset ajatukset ja teot ovat? Millaisia reaktioita itsetuhoisuus usein muissa ihmisissä aiheuttaa? Miksi apua kannattaa sinnikkäästi hakea?

Muun muassa näistä teemoista keskustelimme Sinnu-podcastissa 27.4.2021.

(Jakso löytyy myös kuunneltavaksi Spotifysta.)

”Itsemurhaa yrittäneiden kokemukset ammattilaisen apuna”

Katsausartikkeli on vapaasti luettavissa yllä olevan linkin takana. Katsaus ilmestyi Lääkärilehdessä 38/2020.

 

Videolta on katseltavissa Opiskelijahyvinvoinnin verkoston koulutuspäivässä Helsingin yliopistolla 18.11.2019 pitämäni puheenvuoro itsemurhavaarassa olevan kohtaamisesta.

Psykologit Yrittäjinä 2020 -tapahtuman teemana oli vaikuttaminen. Minä sain pitää päivän päätteeksi VISIOT-puheenvuoron, jossa esitin kollegoille pyynnön: puretaan stigmaa ja autetaan toisiamme olemaan rohkeasti inhimillisiä ammattilaisinakin. Voit katsella puheenvuoron videolta tai lukea pyynnön täältä.

Mielenterveys tehdään yhdessä.